Епитаф

03.08.2022 10:57

Палавев пиев пеев

Зборој сеев ветрој жнеев

Најбогатник божем некој

цел се раздадов на веков

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото