Власта во Скопје е циркус. И станува сè полошо.

14.09.2022 08:29

Каков циркус е оваа власт во Скопје, луѓе мои!

Да успееш во првата година од мандатот да си се покажеш ем промовираш себеси во еден врвен и невиден политички дебакл, па тоа треба да влезе во историја и да се изучува од учебници.

И станува само полошо и полошо... целосна бурлеска!

Катарина Синадиновска, Фејсбук, 12.09.22.

 

ОкоБоли главаВицФото