Двајцата монаси и рибата

26.09.2022 16:46
!Виц икона

Двајца тибетски монаси дале завет за молчење.

После 10 години едниот не издржал и рекол:

– Ми се јаде риба.

Потоа молчеле уште 10 години и истиот пак рекол:

– Ама многу ми се јаде риба!

Поминале уште 8 и пол години и другиот не издржал и рекол:

– Значи, главата ми ја пукна со таа твоја риба!

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото