Глув фенер

30.09.2022 15:39

Отсутните воздивнуваат и ноќта е густа. Ноќта има иста боја
како капаците на мртовец.


Цела ноќ ја создавам ноќта. Цела ноќ пишувам. Збор по збор
ноќта ја испишувам.

Превод: П. В.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото