Седум правила на национализмот

28.10.2022 10:49
7 правила на национализмот

Графикот го подготви Небојша Гелевски.

Слични содржини

Општество / Европа / Свет / Теорија
Графички Дизајн / Книжевност / Живот / Уметност
Активизам / Графички Дизајн / Живот / Уметност
Општество / Живот / Култура
Технологија / Живот / Теорија

ОкоБоли главаВицФото