Зошто се распаѓаат земјите? Случајот Југославија

01.11.2022 13:38
Зошто се распаѓаат земјите? Случајот Југославија

Како една од првите студии за распадот на Југославија, оваа книга заедно со книгата Талог имаше големо влијание на западните автори кои се занимаваа со оваа тема. 

ПрилогГолемина
Преземи1.32 MB

ОкоБоли главаВицФото