Бара

04.11.2022 17:58

Немој да крекаш

Немој да преташ

Немој да сметаш

Ниту да леташ

Немој да брануваш ниту да сонуваш

Немој да се давиш во оваа бара

Тоа е сè што од тебе се бара

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото