Македонско државно здравство: те гледа ко да си му дошол од курќејф

14.11.2022 20:38

Македонско државно здравство: те гледа ко да си му дошол од курќејф, да фрлаш упути ко конфети, да чекаш редови место да идеш у парк да прошеташ, да им јадеш од апоите чисто онака од мерак. Никако не му текнуе дека си дошол со проблем, мака и болка.

Јана Јакимовска, Фејсбук, 12.11.22.

 

Слични содржини

нема
Боли глава
нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото