Мијалков се шета наоколу а Јанкуловска си седи во затвор

02.12.2022 12:07

Интересно, Мијалков се шета наоколу а Јанкуловска си седи во затвор.

Изгледа ова по принципот кој повеќе украл повеќе може да плати и да си ја купи слободата?!

Се разбира, за финкционерите од ДУИ ова не важи, тие живеат во паралелна реалност во која се заштитени од било каков прогон за било какво криминално дело.

Мирјана Најчевска, Фејсбук, 12.11.22.