Јавна пресуда - тајно образложение?!

20.12.2022 10:29

Значи, јавна седница на апелација, јавна пресуда, само образложението на пресудата е тајна?

Затоа што нема образложение или е бесмислено или е извадено од мал мозок со цел да се заштити криминалот?

Инаку апелација во 99% од случаите ги одбива жалбите на обвинетите.

Оној 1% отпаѓа на Мијалков.

Неговите жалби се ептен на место и држат.

Само уште да дознаеме што држат.

Мирјана Најчевска, Фејсбук, 19.12.22.

 

ОкоБоли главаВицФото