Партиски кучиња си вадат очи за загадувањето

24.12.2022 11:41

Лелее разноразни луѓенца се расправаат дали било позагадено во време на ВМРО или во време на СДСМ? Тоа на повисоко ниво. Па после дали менаџеркава е крива или претходниот? Или тој пред него...

Абе дали има нешто посмешно и потажно во исто време?
Ова што за овој напатен и ограбен народ воздухот не е бесплатен, туку скапо го плаќа по болници, бара да се погледне надвор од тоа вашите ви трла.

Состојбата бара итна, значи итна реакција за креирање на долгорочен, сеопфатен и сериозен план и одлучност за негова имплементација.

Ништо од тоа не гледаме, ама гледаме партиски кучиња да си вадат очи викенд време и жолчно да си ја бранат бандата во која припаѓаат.

Оние кои се платени за тоа - пеки, дневница, ама овие пусти заблудени глави... е заради нив тие 60 проценти што не веруваат никому ќе станат 80. Само продолжете вака...

Катарина Синадиновска, Фејсбук, 24.12.22.

 

ОкоБоли главаВицФото