Гони се бре кретенче, не го валкај името на партизанот и револуционерот

26.12.2022 10:26

Не ми се верува, она десничарското криминално кецарошче Груевски, кое негираше сè за што се бореле партизаните, ја негираше социјалистичка Македонија, ни го внесе во историјата Аце таткоубиецот, и од кое едвај се ослободивме - одеднаш почнало да го рецитира Кочо Рацин.

Гони се бре кретенче, не го валкај името на партизанот и револуционерот.

Мирјана Најчевска, Фејсбук, 23.12.22.