Разговараат три мачки

24.01.2023 11:41
!Виц икона

Разговараат три мачки.

Белата вели:

– Моите мачиња ќе бидат чистокрвни зашто таткото е персиски.

Црната вели:

– Моите ќе бидат црни, зашто таткото е поцрн од мракот.

Жолтата вели:

– Јас не знам, мене главата ми беше во конзерва.

 

Слични содржини

Виц

ОкоБоли главаВицФото