Сите овие апаши се дел од власта

30.01.2023 10:39

Во 2023 наместо да бидат таму каде треба, вмровски докажани и/или осомничени апаши од деведесеттите, еве ги по телевизии, глумат ријалити ѕвезди, оговараат, се караат кој повеќе крадел, кој повеќе пари донел во здружението наречено партија, кој повеќе џаболебарел...

Луѓе мои, ова е веројатно еден од поголемите порази на македонското општество. Заедно со фактот што сите овие се нели дел од власта, пардон - од европската коалиција.

Јадна Македонијо!

Катарина Синадиновска, Фејсбук, 30.01.23.

 

ОкоБоли главаВицФото