Бугарија и Третата светска војна

08.02.2023 11:51

Најголемото откровение и воедно најверодостојниот доказ за вистинитоста на објавата на Третата светска војна е токму бугарското вето, бугарските ултиматуми и бесната колерична грозница што излегува од нивното нетрпение повторно на каков и да е начин да „администрираат“ со саканата Македоња. Бугарската психопатија влегува во емисија, дури еруптира, секогаш кога соседите ќе препознаат светска војна, и кога во големите геополитички делења карти ќе препознаат сила што ќе ѝ ја понуди македонската земја во замена за лојалност во војната. Тоа се случи во Првата светска војна, тоа се случи и во Втората светска војна, а тоа се случува и деновиве во Третата светска војна. Секоја чест, братја, никој на планетава не е во состојба да ја препознае својата шанса во светска војна како вас!

Мирослав Грчев, Слободен печат, 02.02.23.

 

ОкоБоли главаВицФото