Интегритет до интегритет, и лево и десно

17.02.2023 16:53

Човекот од партијата каде кумот на премиерот беше министер за финансии, а братучедот шеф на УБК, Антонио Милошески, обвинил дека новиот министер за здравство е кумашин на Таравари.

Да не знаеш на што и на кого во реченицата попрво да превртиш очи. Интегритет до интегритет, и лево и десно, и внатре и надвор.

Катарина Синадиновска, Фејсбук, 16.02.23.