„Супа од чиопа" - изложба на Будимка Поповска во галеријата "Метаноја"

02.03.23 10:46

Фотографии на Небојша Гелевски од отворањето на изложбата „Супа од чиопа“ на Будимка Поповска.

Промотори на изложбата беа Никола Гелевски и Владимир Мартиновски.

Изложбата во галеријата „Метаноја“ (улица „Максим Горки“ бр. 19, Скопје) ќе биде отворена до крајот на март. Отворањето го збогатија со своите спонтани пејачки настани и Добрила Грашевска и Ана Голејшка Џикова.

Во продолжение фотографиите од настанот...

 

 

Слични содржини

Фотографија / Книжевност / Настан / Фото / Око
Фотографија / Настан / Око
Книжевност / Уметност / Око
Спорт / Око
Фотографија / Книжевност / Настан / Око

ОкоБоли главаВицФото