Бугарија планира да пушти владин авион полн со леб?

03.03.2023 13:48

Бугарија планира да пушти владин авион полн со леб за Бугарите во Македонија или немо ќе ги гледа нивните страдања?

Иљче Затаракоски, Фејсбук, 01.03.23.

 

Слични содржини

нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото