На Ѓоко му е роѓенден

14.03.2023 16:42

Ти си сонце, облак, карфиол в цут,
ти си бејзбол палката на Бејб Рут,
Ти си силен, смел како лав,
Ти си од фиќо патос здрав.
Ти од ништо немаш гајле
Ме трпиш дома до 6 сабајле,
Ko' ќе се прибереш од радост ќе скокам,
Роденденот твој е изговор да локам.
Да ти се множат до бескрај годините,
Возот да не ти излетуе од шините,
За твое здравје кревам чаша
Дур Симон гледа Медо и Маша.
Егидиииии!!!

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
Пандалф Вулкански

ОкоБоли главаВицФото