Ептен сте завидливи!

15.03.2023 15:58

Секаде во светот, кога фирма што произведувала гашти ќе добие тендер за надзор на изградба на автопат, тоа се смета за успешна приказна, само кај нас за корупција.

Значит, ептен сте завидливи!

Иљче Затаракоски, Фејсбук, 14.03.23.

 

ОкоБоли главаВицФото