Каква е Вашата финансиска состојба

20.03.2023 14:18
Виц икона

Во УЈП:

– Каква е Вашата финансиска состојба?

– Пет милијарди и осумстотини илјади.

– Денари? Евра?!

– Не, реден број на листата на „Форбс“.