Пргавиот зајак (краток анимиран филм)

21.03.23 12:15

Пргавиот зајак е сликовница на Пандалф Вулкански (текст) и Будимка Поповска (илустрации).

Издавач: Темплум

Графички дизајн: Кома дизајн студио

Автор на видео записот: Александар Јосифовски / Кома дизајн студио

Дизајн на звук: Ивица Јанкуловски (Алшар студио)

Текстот го чита: Пандалф Вулкански

Скопје, март, 2023

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото