Мора да се сече?

22.03.2023 16:50
!Виц икона

Човек добил полова болест и отишол на лекар.

„Ова е неизлечиво и оди накај гангрена. Можеме само да ви го ампутираме“, предложил лекарот.

Човекот не се согласил и отишол кај некој врач. Врачот прашал:

„Доктор ви рекол дека мора да се сече?“

„Да, да. Ама мора ли стварно да се сече?“

„Не мора. За две недели ќе отпадне самиот“, рекол врачот.

 

Слични содржини

Виц

ОкоБоли главаВицФото