Малиот кенгур иде у...

29.03.2023 11:00
Виц икона

Мујо и Хасо првпат дошле во Австралија. Шетаат така и одеднаш Мујо здогледал кенгури.

Мујо: - Хасо, Хасо!

Хасо: - Што е?

Мујо: - Дој брзо, жити све, да видиш како малиот иде у пичку матер!