Деминутив

14.04.2023 10:35

Песниче толку малецко
толку срамежливо
малку да е помало
би било невидливо

Превод: П. В.

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото