Енвер Хоџа јавно бричел и шишал мажи кои пуштале брада и коса

14.04.2023 10:39

Инаку, меѓу другото, Енвер Хоџа јавно бричел и шишал мажи кои пуштале брада и коса. Пред да ги однесе во станица на претепување и/или затвор. А и не бил, да ви кажам, фан на џинс. Особено не на слим.

Така што, малку доследност, молам, како основна неопходност дури и во политичката шизофренија.

Катарина Синадиновска, 12.04.23.

 

Слични содржини

нема
Екологија / Боли глава

ОкоБоли главаВицФото