Опсервации на блиската реалност на Адриана Лозано Роман

26.04.23 13:21

Делата на Роман се базирани на „интимни вежби на посматрање непосредни реалности.“ Чудните цртежи на Роман биле изложувани и дома и интернационално, биле печатени во различни книги и списанија, и нарачувани од приватни и јавни галерии. Роман работи и насловници за албуми, книги, дизајни за облека, постери за настани...

 

Доколку сакате да ја следите работата на Лозано, посетете го нејзиниот Инстаграм профил

Слични содржини

Фотографија / Уметност / Око
Стрип / Култура / Уметност / Око
Култура / Уметност / Око
Уметност / Око

ОкоБоли главаВицФото