Исповед

02.05.2023 10:41

Како ли само се прпелкаат зборовите

пред да ги уловам и да ги ставам

послужени во некоја песна.

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото