Субвенции за одгледување кози во урбани средини

12.05.2023 16:49

Шетам денес низ град и гледам колку сè е зараснато и непокосено, џбуновите и дрвата неискастрени...

Со вакви градоначалници/началнички едини спас ни е министерство за земјоделие да почне да дава субвенции за одгледување кози во урбани средини.

Никола Писарев, Фејсбук, 11.05.23.

 

ОкоБоли главаВицФото