Лебеди

02.06.2023 19:04

Леб еди, воду пиј,
миј т’мно мушко лице,
зашто е твое
све што пое,
у плеву што е,
у м’глу, у снег,
меѓу стару
у памет што држи,
да не мóже пиле
од тамо овдé
и л’жа са,
и л’жа смо,
и л’жа е све.

Не, не, не е л’жа, не.
Све, све, све е л’жа, све.

 

Слични содржини

нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна
нема
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото