На секое раководно место мора да биде поставен поглуп од министерот

05.06.2023 19:04

На секое раководно место мора да биде поставен поглуп, понеспособен и понепрофесионален кадар од министерот. Ова станува сè потешка задача зашто за министри доаѓаат најглупите, најнеспособните и најнепрофесионалните кадри кои може да се ископаат од тињата во државата.

Недостатокот ќе биде надоместен со кадри кои доаѓаат од свежо отворените факултети за штанцање дипломи.

Мирјана Најчевска, Фејсбук, 05.06.23.

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото