Проекцијата на иднина е привилегија на богатите хетеронормативни луѓе

16.06.2023 19:34

Трн: За 10 години од сега каде се гледате, кои предизвици ви стојат?

Славчо Димитров: Проекцијата на иднина за 10 години е привилегија на богатите хетеронормативни луѓе, којашто не можам да си ја дозволам.

Славчо Димитров, trn.mk, 12.06.23.

 

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото