Заборав

19.07.2023 19:14

на другиот брег на ноќта
љубовта е можна

- одведи ме -

одведи ме до слатките суштини
што умираат секојдневно во твоето сеќавање

Превод: П. В.

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото