30 години бесрамно и брутално криминално го ограбуваат градот

28.07.2023 16:51

о боже, се ближи уште една округла годишнина од скопскиот земјотрес, кој ли ќе го слуша трескањето од земја на разни политичар(к)и со усти полни пиетет за „градот на солидарноста“, додека 30 години систематски, бесрамно и брутално криминално го ограбуваат, пустошат и го прават бетонско чудовиште, грдосија поружна од најружен кошмар. амин.

Марина Костова, Фејсбук, 20.07.23.

 

ОкоБоли главаВицФото