Лифт #2

08.08.2023 02:13
Лифт #2/3

Лифт, свеска 2 (број 2/3, 1995 година)

На 120 страници десетина стрипови и други прилози за стрип. 

СОДРЖИНА

Роберт Крамб - Авантурите на Р. Крамб, Гревојка, Кафка за почетници, Портрети; Честер Браун - Ед, среќниот кловн; Бобан Пешов - разни стрипови; Станковски/Вулкански - Лабрис (2); Џудит О Саливен - Историја на американскиот стрип (2); Линда Бари - Шњурање; Пулга - Чекајќи ја...; Тери Гилиам - Од приватното тефтерче.

 

ПрилогГолемина
Lift 02-03.pdf68.1 MB

Слични содржини

Е-библиотека

ОкоБоли главаВицФото