Денови на германскиот филм

15.09.2023 09:32
Денови на германскиот филм

Со црната комедија-драма „Следната врата“ во режија на германскиот актер Даниел Брил, вечер (15-ти септември) во Кинотеката во Скопје ќе бидат отворени Деновите на германскиот филм.

Деновите на германскиот филм ги организира Германската амбасада, заедно со Кинотеката, Центарот за балканска соработка „Лоја“ во Тетово, Домот на култура во Кавадарци и Европска куќа во Струмица и Крива Паланка.

Филмовите ќе се прикажат на германски јазик, со титлови на македонски и албански.

Цената на картите за Кинотеката во Скопје e 150 денари, а во останатите градови влезот е бесплатен.

Извор: https://nezavisen.mk/

Слични содржини

ОкоБоли главаВицФото