Караница вкуќи

23.09.2023 13:36
!Виц икона

На жена ми некоја гатара за 20 евра ѝ прeдвидела караница вкуќи.

Уште од прагот таа почна да ми се дере, да не пропаднат парите!

 

Слични содржини

Виц

ОкоБоли главаВицФото