Автобиографија

10.11.2023 12:20

Страшна сум жена
Вечно исплашена

Сè ми е малку
А сакам толку

Жена под стрес
Желна за воскрес

Жена која прсти
Ја печат кога се крсти

 

Превод: Љупка Евроска

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото