Апсурдно е да се дебатира дали сме медиум

20.11.2023 09:25

Апсурдно е воопшто и да се дебатира дали сме или не сме медиум. Вакви „дебати“ доликуваат во држави како Северна Кореја и Бахреин, а не во држава која се нарекува европска.

Сашка Цветковска, ИМА, 17.11.23.