Извини стварно не можам

29.11.2023 21:43

Извини стварно не можам
Се омажив
Венчавката беше прекрасна
Можеби кога ќе се разведам

Извини стварно не можам
Убив човек
В четврток одам во затвор
Можеби кога ќе излезам

Извини, стварно не можам
Добив близнаци
Двојајчени
Можеби кога ќе проодат

Извини, стварно не можам
Засадив шума
Дојди, ќе има сенка
Кога ќе порасне

Превод: Љупка Евроска

 

Слични содржини

Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна
Секој ден песна

ОкоБоли главаВицФото