Просто е навредувачко ова припаѓање во несвест

04.12.2023 13:32

Мислам дека доблесно е оние кои меѓусебно се факторизирале со осомничените да се воздржат од критики и загрижености, било да се политичари кои шурувале со нив или “новинари” кои добро знаеле кого и како промовираат и каква омраза сеат.

Просто е навредувачко ова припаѓање во несвест.

Подобро нека почекаат официјални информации, нека размислат за својата улога, па тогаш нека се обратат.

Катарина Синадиновска, Фејсбук, 03.12.23.