Лифт #3

16.01.2024 00:09
Лифт #3

Лифт, свеска 3 (број 4/5, 1995 година)

На 128 страници десетина стрипови и други прилози за стрип.

Џудит О'Саливен - Винзор Меккеј, американски мајстор; Сон предизвикан од зајачко месо; Роберт Крамб - Мачорот Фриц, филмска ѕвезда; Џим Вудринг - Авантурите на Свињчо; Станковски/Вулкански - Лабрис, тунел на стравот и ужасот; Дијано Здравковиќ - Раце; Миле Ничевски - Миле Шампион;

ПрилогГолемина
Преземи55.89 MB

ОкоБоли главаВицФото