Се надевам дека нашите стратешки партнери ќе го сменат својот наратив

31.01.2024 15:28

Се надевам дека нашите стратешки партнери ќе го сменат својот наратив. Сѐ што може да се напише на хартија може одново да се напише.

Иванка Василевска, пратеничка и членка на Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ; Слободен печат, 24.01.24.