Се расипало преносното WC на градилиште

31.01.2024 15:31
Виц икона

Се расипало преносното WC на градилиште и еден работник почнал да се бунтува и негодува меѓу колегите. По пар дена шефот дознал за ситуацијата и го повикал работникот:

„Слушај, немој да сереш наоколу туку дојди директно кај мене и кажи Тои Тои не е во ред.“

 

ОкоБоли главаВицФото