Додека Грција ги враќа драхмите, ние ќе си направиме нова валута и нови пари

23.05.12 08:04
Додека Грција ги враќа драхмите, ние ќе си направиме нова валута и нови пари

1 денар со Антониот Милошевски
10 денари со Владимир Ѓорчев
102,5 денари со Амди Бајрам
1000 денари со Љупчо Георгиевски
10000 денари со Џорџе Арсов
100000 денари со Киро Глигоров
1000000000 денари со Васил Тупурковски а.к.к. Циле

Извор: glasotnaskopjanecot.blogspot.com

 

ОкоБоли главаВицФото