Цел сат го барам телефонот, а си светам со блицот!

16.04.2024 11:56
Виц икона

„Леле, цуци, колку сум глупава: цел сат го барам телефонот, а си светам со блицот!“

„Леле, стварно? Па го најде ли?!“