Петокраки (2)

01.09.2017 10:23
Петокраки (2)

Македонскиот карикатурист Лазо Плавевски пред еден месец го објави првиот дел од серијата карикатури со наслов „Петокраки“, посветена на еден од најмоќните симболи на дваесеттиот век.

Во овој прилог го претставуваме второто продолжение од серијата, а наскоро ќе следуваат уште делови.

Слични содржини

Стрип / Карикатури
Карикатури
Стрип / Карикатури
Карикатура.мк / Стрип / Уметност / Карикатури
Карикатура.мк / Стрип / Уметност / Карикатури
Стрип / Карикатури
Стрип / Карикатури
Карикатура.мк

ОкоБоли главаВицФото