Трета среќа

15.10.2021 09:30

Во времето на ДПМНЕ имаше трето дете, во времето на СДСМ има трета вакцина, но тешко дека ќе има трета среќа во времето што доаѓа.

Владимир Лукаш, 15.10.21.

 

Слични содржини

нема
Боли глава
нема
Боли глава
нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото