Вакцини и хермелини

29.03.2021 10:45

Ако немаат вакцини, нека се боцкаат со хермелини.
М. Антоанета

Владимир Лукаш, Фејсбук, 29.03.21.

 

Слични содржини

нема
Боли глава

ОкоБоли главаВицФото