10 совети за учтиво однесување со деца со попреченост

19.06.2023 12:37
10 совети за учтиво однесување со деца со попреченост

Практични совети кои ќе ви помогнат и ќе ве охрабрат полесно да комуницирате со лицата со попреченост.

ПрилогГолемина
Преземи17.65 MB

ОкоБоли главаВицФото